Rondom Clown

Niet zomaar clownen, maar vanuit contact de andere mens zien, ontmoeten, ontroeren en raken

Wij Clowns

Het vrolijke duo, Bart en Veronique, alias Marcelleke Bretelleke en Nanou Tatou Babouette, zijn zowel in het echte leven als in hun spel een hartverwarmend en vrolijk koppel. Beiden zijn opgeleide contactclowns die spelen en improviseren vanuit het contact met de andere mens.

Over Nanou Tatou Babou-ètte:

Mijn naam is Nanoe Tatoe Baboe-ètte. Kortom Nanoe. Ik hou van zingen en swingen en van ballet. Ja,vooral dan van een pirouette, retteketet! Enne ik doe ook graag zotjes met Marcelleke Bretelleke, allé dan vooral het samen spelen is leuk behalve als hij ongeduldig wordt, dan roept hij Alléé Nanoe en als ik niet luister dan wordt hij rood en roept hij Alléé Nanoe Tatoe en als ik dan nog niet luister dan wordt hij knalrood en roept hij NANOE TATOE BABOE-ETTE! Vind ik wel handig want dan weet ik weer hoe ik heet, voor het geval ik het vergeet... En oh ja...ik hou ook heel veel van schilderen en tekenen met alle kleurtjes, alle kleurtjes van de regenboog. Ja, de regenboog, leuk om te glijden van boven naar beneden...Joeha en dan vallen in de chocola...mmmmmmmmm ja lekker!

Over Marcelleke Bretelleke:

 Ik ben Marcelleke Bretelleke zoals je al gehoord hebt van Nanoe tatoe Baboe-ette. Ja, dat is echt een retteketet. Ze kan niet zwijgen….maar het gaat nu over mijn eigen, ja, Marcelleke Bretelleke. Ik ben zot op mijn rode bretellekes en ben ook zot van spellekes. Als het er maar zotjes aan toe gaat dan ben ik content en in mijn element. Springen, gekke bekken, lachen en aan mijn bretellekes trekken…ja dat doe ik allemaal graag. Zo zie je maar, ’ t is hier altijd plezier want ik ben een echt kriebeldier! En nu weet ik niet meer wat zeggen dus daaag!